Certificaten

Techniek NederlandTechniek Nederland
Kuyvenhoven Elektrotechniek is lid van Techniek Nederland, een ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel.
In de elektrotechniek staan technische normen als de NEN 1010, NEN 3140 of NEN 2535 centraal. Techniek Nederland biedt de elektrotechnische installateur uitgebreide informatie over technische voorschriften en regelgeving.
Kuyvenhoven Elektrotechniek hanteert de Algemene Leveringsvoorwaarden voor Installerende Bedrijven (ALIB) en de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten, zoals die door Techniek Nederland zijn vastgesteld.

InstallQInstallQ
Kuyvenhoven Elektrotechniek is een erkend installatiebedrijf.
De erkenning wordt door InstallQ verleend aan vakbekwame installatiebedrijven. Zij schrijven certificeringsregelingen en informeren daarover. Daarnaast accrediteert InstallQ opleidingen en examens in installatietechniek.

VEBVEB
Elke VEB-installateur heeft door ervaring en opleiding een specialisme binnen de beveiligingsbranche opgebouwd.
Door het volgen van vakbekwame cursussen blijven wij op de hoogte van de nieuwste eisen en technische ontwikkelingen.

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs BedrijfslevenSBB
De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkent en begeleidt de leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit.
Studenten krijgen de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan. En bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben. Dat zijn de doelen van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

Europees Sociaal FondsESF
Het Europees Sociaal Fonds (ESF) is het belangrijkste Europese instrument om werkgelegenheid te ondersteunen, mensen aan beter werk te helpen en te zorgen voor eerlijkere arbeidskansen voor alle EU-burgers.
De beroepsopleidingen vormen een groot deel van de ESF-projecten, die zich richten op een betere toegang tot werk, door jongeren te helpen bij de overgang van school naar werk of door laag opgeleide werkzoekenden bij te scholen.

PrivacyAP
Zoals de privacywet ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’ (AVG) voorschrijft heeft Kuyvenhoven Elektrotechniek een privacyverklaring opgesteld, waarin bezoekers van de website en klanten worden ge├»nformeerd over welke gegevens verzameld worden en met welk doel dit gebeurt.