Slimme verlichting voor het MKB

Steeds meer producten worden gekoppeld aan het internet en deze worden alsmaar slimmer. Dit geeft de gebruiker meer flexibiliteit, bespaart extra kosten en biedt meer comfort.
Nu LED-verlichting de standaard is geworden, ligt er een kans voor de installatiebranche om met slimme verlichting een veel betere beleving aan te bieden voor gebruikers en zo meer waarde toe te voegen.
In het MKB kom je vrijwel altijd verlichting tegen die met een schakelaar aan of uit gezet kan worden. Niet per werkplek, maar voor iedereen tegelijkertijd. Zodra je het licht wilt dimmen of werkruimtes anders worden ingedeeld moet een installateur de bekabeling uitbreiden of aanpassen. Door de hogere kosten en onbruikbare werkruimtes tijdens installatie zien de meeste MKB’ers daarom af van vernieuwing. Tot dusver bleef het MKB verstoken van deze ontwikkelingen maar dat is nu verleden tijd.


Met Interact Pro sluit je elk lichtpunt aan op de netspanning en kun je met behulp van een app alle werkruimten indelen en het gedrag van de verlichting eenvoudig instellen. Moet de verlichting op de gang aan gaan bij beweging? De meeting ruimte anders verlichten als de beamer aan staat? Het licht 100% aan als de schoonmaker langs komt op dinsdagavond? Geen probleem. Je hebt maximale controle over de lichtpunten zonder moeilijke bekabeling en configuraties.

Het verlichtingssysteem is verbonden met internet en zo ontworpen dat het systeem eenvoudig via de smartphone app ingesteld en bediend kan worden. Het communiceert met alle wandschakelaars, sensoren en LEDlampen en -armaturen van Philips die Interact Ready zijn.

Voor meer informatie:
Neem met ons contact op en laat ons je informeren hoe we met Interact Pro van jouw bedrijf een smart business kunnen maken.
Download de Interact Pro Brochure of de datasheet Wireless_Gateway