Kuyvenhoven lanceert nieuwe website 2022

Kuyvenhoven lanceert een nieuwe website ter professionalisering van de bedrijfsprocessen. Je kunt ons nu ook volgen via de website en binnenkort ontstaan er nog veel meer nieuwe tooltjes waar je gebruik van kunt maken.

Dit voorjaar (2022) is een forse stap gezet in de richting van een modern en duurzame bedrijfsvoering. Als professioneel elektrotechnisch bedrijf is met name duurzaamheid voor Kuyvenhoven altijd al een belangrijk thema geweest!

Wat heeft duurzaamheid van een website te maken?

Wist je dat veel websites zich bevinden op een server waar enorm veel energie voor nodig is? Onze website partner is gespecialiseerd in duurzame bedrijfsvoering net als wij. Rootsteps loopt voorop om hun ecologische impact zo minimaal mogelijk te houden en zorgt ervoor dat de website die je nu bekijkt, geheel emissievrij is. Kijk voor meer info op de site van Rootsteps.

Met de nieuwe website hopen we natuurlijk dat je ons online beter kunt inschakelen en dat we eenvoudiger contact met je kunnen behouden. Wat vind jij van de nieuwe website? Laat het vooral weten als je iets niet kunt vinden, die feedback is van onschatbare waarde voor ons. Alvast bedankt!